Меню
Меню

Срокове и доставка

BEAUTYARMY.BG работи с куриерска фирма ЕКОНТ.

Доставчикът доставя поръчаните от Ползвателя стоки само на територията на Република България на посочен от Ползвателя офис или адрес. Цената за доставка на стоки се изчислява спрямо тарифите на EKONT (ЕКОНТ). 

Цената за доставка се калкулира към сумата за плащане при направа на поръчка в сайта автоматично спрямо ценови калкулатор.

Доставката на поръчки над 100 лева е безплатна.

Поръчаните и заплатени стоки се изпращат на територията на Република България, както следва:

  • За поръчки, които са направени извън период на намаление на стоките доставката се извършва до 3 работни дни;
  • За поръчки, които са направени в период на намаление на стоките доставката се извършва до 4 работни дни;
  • За поръчки, които са направени през почивни дни (събота и неделя), официални празници на Република България, както и други приети за почивни дни с акт на Народно събрание, доставката се извършва до 5 работни дни.

Доставчикът предоставя на Ползвателя информация по и-мейл за изпращането на стоките и за движението на доставката в деня, в който стоките са предадени на куриерската организация.

В случай, че поръчаната от Ползвателя стока не е налична, Доставчикът уведомява за това Ползвателя в срок до 5 работни дни след получаване на поръчката. Доставчикът не носи отговорност при изчерпване на количествата на дадена стока.

В случай, че са изминали повече от 30 дни от сключването на договора и стоката не е била доставена, Ползвателят изисква от Доставчика доставката и предаването на стоката да бъде извършена в допълнително определен срок в зависимост от обстоятелствата. Ако Доставчикът не достави и предаде стоката в този допълнително определен срок, Ползвателят има право да развали договора.

Поръчки, които са изпратени до офис на куриерската фирма, ще бъдат задържани в офиса на куриера за не повече от десет дни. След изтичане на този срок Доставчикът има право да анулира поръчката като ще уведоми Ползвателя за това в седемдневен срок.

Стоките се предават на Ползвателя срещу подпис, с който се удостоверява, че стоките са получени. В случай, че стоката не може да бъде връчена лично на Ползвателя, Доставчикът се свързва с Ползвателя по телефон и стоката се връчва на лица, които са посочени от Ползвателя, като се посочва името на лицето, което е получило доставката и връзката му с Ползвателя. В случай, че стоката не може да бъде доставена при първото посещение не по вина на Доставчика и/или куриера (в случай, че Ползвателят не отговаря на позвъняването по телефона когато Ползвателят не е открит на адреса), лицето, което извършва доставката оставя писмено известие, в което се съдържа телефон за връзка, на който Ползвателят следва да позвъни в срок от 3 работни дни, за да бъде уговорена нова дата за доставка. В случай, че Ползвателят не позвъни на посочения в известието телефон в срок от 3 работни дни, то стоката се оставя в най-близкия офис на куриера, като стоката ще остане в офиса на куриера за период от десет дни, след което поръчката ще се счита за анулирана, а стоката ще бъде върната на Доставчика. Доставчикът уведомява Ползвателя за това в седемдневен срок.

ОТКАЗ НА ДОСТАВКА

При доставка на поръчаната стока от куриерската фирма, Ползвателят се задължава да прегледа внимателно стоката и да откаже получаването й в присъствието и пред куриера в следните случаи, а именно:

  • цената на стоката не съответства с тази, която е посочена в електронния магазин при доставка с наложен платеж;
  • доставената стока е различна от поръчаната от Ползвателя.

При отказ да получи стоката при наличие на някое от посочените основания, Ползвателят подписва протокол в присъствието на куриера, в който се описва причината за отказа и незабавно уведомява Доставчика за това на [email protected] или на 088 667 88 33.

Ако Ползвателят откаже да получи доставената стока извън описаните по-горе случаи, отказът се счита за неоснователен и Ползвателят се задължава да заплати разходите за връщане на стоката. 

В случай, че доставената стока е различна от поръчаната от Ползвателя, последният може да избере стоката да бъде заменена с действително поръчаната като в този случай Доставчикът ще поеме разходите за доставка.

 

Сравнение на продукти